За ініціативи Першої леді Олени Зеленської з 2023 року активно впроваджується реформа системи шкільного харчування. Метою є забезпечення різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти, сприяючи соціальному захисту вразливих груп населення та формуючи навички здорового харчування у дітей і дорослих. Одним з напрямків реформи є розвиток кадрового потенціалу.
З вересня по жовтень майстри виробничого навчання Бригинець К.А, Зікранець О.В., Тхор Н.О., Гладкочуб Ю.В. та викладач спеціальних технологій за професією “Кухар” Волохата Л.В. проходили навчання на базі ДПТНЗ “Кам’янський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів” та отримали сертифікати з курсу “Впровадження різноманітного, збалансованого та якісного харчування в закладах освіти”