Підсумки обласного Тижня зварювального виробництва у Покровському ЦППРК

🔥У нашому закладі завершився Тиждень зварювального виробництва — час професійних викликів, творчих ідей та демонстрації справжньої майстерності наших здобувачів освіти,викладачів та майстрів виробничого навчання.

🌟Протягом тижня учасники змагалися у професійних конкурсах, виконували практичні завдання, презентували власні роботи та показували, наскільки важливою й перспективною є професія зварювальника.

✨ Вітаємо переможців у номінаціях: 🏆

ІІ МІСЦЕ посів Забутний Максим, здобувач освіти групи №433 та наставник Лозицька І.І. у номінації “Інновації у зварювальній справі”👍👍👍

ІІ МІСЦЕ посів Тарасенко Данії,здобувач освіти групи №333(викладач Лозицька І.І) у квіз-батлі “Перевір свої знання ” серед студентів ПТНЗ!👍👍👍

👏 Пишаємося нашими учнями та їх наставниками за наполегливість, старання й бажання вдосконалюватися!

💡 Тиждень продемонстрував високий рівень підготовки в Центрі та показав, що наші майбутні фахівці впевнено крокують до професійного успіху.

Чому НАССР — це важливо? Система НАССР — це не просто вимога законодавства, а гарантія того, що харчові продукти, які ми споживаємо чи виготовляємо, є безпечними на кожному етапі. Захист здоров’я НАССР допомагає виявити та попередити небезпеки, що можуть загрожувати споживачам — від мікробіологічних до фізичних чи хімічних. Контроль кожного процесу Система аналізує всі етапи […]

До Міжнародного дня прав людини наші здобувачі освіти створили тематичне відео, у якому нагадали про важливість знати та поважати свої права. Студенти показали, що кожен має право на освіту, безпеку, повагу, свободу думки та можливість висловлювати свою позицію. Такі ініціативи допомагають формувати правову культуру, вчать відповідальності та сприяють створенню безпечного й підтримувального освітнього середовища. Дякуємо […]

Консультантом Центру професійної кар’єри Пацеріною Н.В. було проведено гурткове заняття «Кухар – креатор: мистецтво для професійного розвитку», під час якого учасники обговорювали роль кухаря як творця кулінарних ідей та важливість перших кроків у професійному становленні. Атмосфера заходу була мотивуючою й сприяла формуванню у студентів позитивного ставлення до майбутньої професії.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x