Тиждень з професіі «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування»

11.03.2024 в Покровському ЦППРК стартував тиждень з професіі «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування». Згідно плану в закладі були проведені тематичні заходи.

Викладач української мови та літератури Мокруха Віта Анатоліівна провела конкурс есе на тему «Якою я уявляю професію «Електрослюсар» в майбутньому» серед учнів, що навчаються цієї професії. Переможцями конкурсу визначено учнів групи №332 Журавля Максима (1 місце) та Мезенцева Володимира (2 місце).

Викладачем Висоцькою А.А. було проведено відкритий урок спецтехнології на тему «Обслуговування електродвигунів». На уроці учні дізналися про норми, обсяги технічного обслуговування та перелік робіт, які виконуються при технічному обслуговуванні електричних машин; продемонстрували свої знання про будову, монтаж, ремонт електродвигунів, виконуючи вправи, тести, розгадуючи кросворди. Цього ж дня класний керівник Ковтун Лариса Олександрівна провела тематичну виховну годину на тему «Сучасні проблеми електроенергетики України», на якій розповіла учням першого курсу групи №332 про стан енергетики України в умовах війни, про необхідність економити електроенергію, використовувати енергозберігаючі пристрої та технології.

Бібліотекар закладу Тетяна Іванівна Лупачова представила здобувачам освіти віртуальну виставку навчальної та технічної літератури з професії.

12 березня в КЗО “Покровський ЦППРК”ДОР” пройшов конкурс професійної майстерності (теоретична частина) серед майстрів виробничого навчання за професією «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування». Всі учасники показали високий рівень фахових теоретичних знань. Переможцем конкурсу визначено майстра виробничого навчання 2 категорії Коротиша Олександра Сергійовича.

13 березня в КЗО”ПЦППРК”ДОР” в рамках проведення тижня професій електротехнічного напрямку було проведено виставку робіт гуртка технічної творчості. Роботи наших здобувачів освіти – найкращі!

Також пройшов конкурс професійної майстерності (теоретична частина) серед здобувачів освіти, що навчаються за професією «Електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування». В конкурсі взяли участь дванадцять учнів 1-3 курсів, які побажали позмагатися та показати свій рівень знань з професії. Переможцями стали: 1 місце – Дяченко Нікіта (2 курс) та Журавель Максим (1 курс); 2 місце – Гусаков Іван (2 курс) та Мезенцев Володимир (1 курс); 3 місце – Горблянський Богдан ( 2 курс) та Корольов Євген (1 курс). Вітаємо переможців!

Тоді ж пройшов конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти 2 та 3 курсу. Виконувались практичні роботи по підключенню до електромережі розеток, вимикачів, патронів. Переможці конкурсу: 1 місце – Гусаков Іван; 2 місце – Дяченко Нікіта; 3 місце – Горблянський Богдан. Всі учні 2 курсу групи 232. Вітаємо переможців та бажаємо професійних успіхів!

#ТижденьПТО2024 Завітайте на нашу сторінку Facebook та перегляньте мотиваційні відео презентації за професіями “Кухар. Кондитер”, “Електрогазозварник. Електрозварник на автоматичних та напівавтоматичних машинах”, “Електрослюсар(слюсар) черговий та з ремонту устаткування”, “Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних. Діловод”.

2 травня, під керівництвом майстрів виробничого навчання Олени Зікранець та Юлії Гладкочуб, напередодні початку виробничої практики, здобувачі освіти групи №336 за професією “Кухар. Кондитер” успішно пройшли перевірні роботи з професії «Кухар» 3-го розряду. У процесі виконання перевірних робіт майбутні кухарі продемонстрували високі практичні знання та вміння за професією «Кухар». Страви, які приготували учні були гарно […]

Напередодні Світлого свята Великодня колектив закладу та здобувачі освіти долучилися до обласної благодійної акції “Смаколики для ЗСУ”! Ми кожного дня вдячні нашим Захисникам за можливість жити та працювати, а у святкові дні особливо хочеться всіх підтримати та сказати найщиріші слова! Нехай Святий Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, […]

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x