ІІ МІСЦЕ за найкращу бізнес-ідею!!! ВІТАЄМО НАШИХ УЧНІВ ТА ПЕДАГОГА З КРУТЕЗНОЮ ПЕРЕМОГОЮ!!!

21 листопада 2024 року в м. Дніпро відбувся Табір підприємництва для молоді, організований громадською організацією Junior Achievement Ukraine, яка вже багато років сприяє розвитку підприємницьких компетенцій серед молоді України.

Представники 15 закладів освіти Дніпропетровської, Полтавської та Запорізької областей презентували свої бізнес-ідеї членам журі – представникам бізнесу регіону.

Учнівська компанія КЗО «Покровський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» ДОР» «Смак успіху» у складі Івашко Мілани, Коскіної Карини, Забутної Діани та Шапоповал Вікторії разом зі своєю наставницею Нагорною Оленою Володимирівною, мали змогу презентувати свою бізнес-ідею з випікання синабонів.

Всі учасники заходу отримали сертифікати про проходження навчального курсу «Табір підприємництва» від Junior Achievement Ukraine, а наша учнівська компанія отримала диплом і посіла ІІ місце за найкращу бізнес-ідею! Всі учасники проєкту були нагороджені цінними призами.

Пишаємося нашими учнями і педагогом, віримо, що отримані досвід та знання стануть початком їхньої майбутньої успішної підприємницької кар’єри!

Чому НАССР — це важливо? Система НАССР — це не просто вимога законодавства, а гарантія того, що харчові продукти, які ми споживаємо чи виготовляємо, є безпечними на кожному етапі. Захист здоров’я НАССР допомагає виявити та попередити небезпеки, що можуть загрожувати споживачам — від мікробіологічних до фізичних чи хімічних. Контроль кожного процесу Система аналізує всі етапи […]

До Міжнародного дня прав людини наші здобувачі освіти створили тематичне відео, у якому нагадали про важливість знати та поважати свої права. Студенти показали, що кожен має право на освіту, безпеку, повагу, свободу думки та можливість висловлювати свою позицію. Такі ініціативи допомагають формувати правову культуру, вчать відповідальності та сприяють створенню безпечного й підтримувального освітнього середовища. Дякуємо […]

Консультантом Центру професійної кар’єри Пацеріною Н.В. було проведено гурткове заняття «Кухар – креатор: мистецтво для професійного розвитку», під час якого учасники обговорювали роль кухаря як творця кулінарних ідей та важливість перших кроків у професійному становленні. Атмосфера заходу була мотивуючою й сприяла формуванню у студентів позитивного ставлення до майбутньої професії.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x