Майстер-клас з приготування італійської пасти організовано у рамках співпраці між Україною та Італією,який провів президент Середземноморської асоціації кухарів – Паоло Брешія на базі навчально- практичного центру Кам’янського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів!
Наші здобувачі освіти разом з педагогами мали змогу навчитися готувати справжню італійську пасту, як у найкращих тратторіях Риму чи Флоренції!
Разом із досвідченим шеф-кухарем вони дізналися секрети приготування пасти з нуля.
Як вибрати ідеальні інгредієнти та створити різні види пасти вручну.
Освоїли класичні італійські соуси, що надають страві неперевершеного смаку.
Провели дегустацію власноруч приготованих страв у теплій та дружній атмосфері!
Дякуємо за таку можливість поринути в атмосферу Італії та насолодитися мистецтвом справжньої пасти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації у Дніпропетровській області на чолі з Ольгою Юріївною Лозовою, заступнику директора департаменту Демурі Антону Львовичу та неймовірному шеф- кухару Паоло Брешія!
#Департамент_освітиінауки_облдержадміністрації_Дніпропетровськоїобласті





