17 березня наш заклад було запрошено на кулінарний майстер-клас

Майстер-клас з приготування італійської пасти організовано у рамках співпраці між Україною та Італією,який провів президент Середземноморської асоціації кухарів – Паоло Брешія на базі навчально- практичного центру Кам’янського центру підготовки і перепідготовки робітничих кадрів! ???

Наші здобувачі освіти разом з педагогами мали змогу навчитися готувати справжню італійську пасту, як у найкращих тратторіях Риму чи Флоренції!

? Разом із досвідченим шеф-кухарем вони дізналися секрети приготування пасти з нуля.

? Як вибрати ідеальні інгредієнти та створити різні види пасти вручну.

? Освоїли класичні італійські соуси, що надають страві неперевершеного смаку.

? Провели дегустацію власноруч приготованих страв у теплій та дружній атмосфері!

Дякуємо за таку можливість поринути в атмосферу Італії та насолодитися мистецтвом справжньої пасти Департаменту освіти і науки облдержадміністрації у Дніпропетровській області на чолі з Ольгою Юріївною Лозовою, заступнику директора департаменту Демурі Антону Львовичу та неймовірному шеф- кухару Паоло Брешія!

#Департамент_освітиінауки_облдержадміністрації_Дніпропетровськоїобласті

Чому НАССР — це важливо? Система НАССР — це не просто вимога законодавства, а гарантія того, що харчові продукти, які ми споживаємо чи виготовляємо, є безпечними на кожному етапі. Захист здоров’я НАССР допомагає виявити та попередити небезпеки, що можуть загрожувати споживачам — від мікробіологічних до фізичних чи хімічних. Контроль кожного процесу Система аналізує всі етапи […]

До Міжнародного дня прав людини наші здобувачі освіти створили тематичне відео, у якому нагадали про важливість знати та поважати свої права. Студенти показали, що кожен має право на освіту, безпеку, повагу, свободу думки та можливість висловлювати свою позицію. Такі ініціативи допомагають формувати правову культуру, вчать відповідальності та сприяють створенню безпечного й підтримувального освітнього середовища. Дякуємо […]

Консультантом Центру професійної кар’єри Пацеріною Н.В. було проведено гурткове заняття «Кухар – креатор: мистецтво для професійного розвитку», під час якого учасники обговорювали роль кухаря як творця кулінарних ідей та важливість перших кроків у професійному становленні. Атмосфера заходу була мотивуючою й сприяла формуванню у студентів позитивного ставлення до майбутньої професії.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x