Розпочинаємо новий календарний рік з нових перемог!!!

В рамках проекту Гастрономічний код нації, майстри виробничого навчання професії “Кухар” та здобувачі освіти Центру, долучилися до обласного конкурсу “Гастрономічні традиції України: Батл Борщ 2024”.

На розсуд журі були представлені різні варіанти приготування нашої національної , всіма улюбленої страви- борщ!

Вітаємо наших педагогів та їх учнів з чудовими результатами:

У номінації “Платиновий ковпак кухара” перемогу здобули майстер в/н – Бригинець Катерина Анатоліївна та викладач спеціальних дисциплін – Волохата Любов Валеріївна!

У номінації “Мідний ковпак кухара” перемогу здобула майстер в/н – Зікранець Олена Василівна!

Дипломами учасників були нагороджені майстер в/н -Тхор Наталія Олександрівна, майстер в/н -Гладкочуб Юлія Володимирівна та здобувач освіти І курсу, групи №436 Осмехін Макар!

Пишаємося вашими успіхами!

Чому НАССР — це важливо? Система НАССР — це не просто вимога законодавства, а гарантія того, що харчові продукти, які ми споживаємо чи виготовляємо, є безпечними на кожному етапі. Захист здоров’я НАССР допомагає виявити та попередити небезпеки, що можуть загрожувати споживачам — від мікробіологічних до фізичних чи хімічних. Контроль кожного процесу Система аналізує всі етапи […]

До Міжнародного дня прав людини наші здобувачі освіти створили тематичне відео, у якому нагадали про важливість знати та поважати свої права. Студенти показали, що кожен має право на освіту, безпеку, повагу, свободу думки та можливість висловлювати свою позицію. Такі ініціативи допомагають формувати правову культуру, вчать відповідальності та сприяють створенню безпечного й підтримувального освітнього середовища. Дякуємо […]

Консультантом Центру професійної кар’єри Пацеріною Н.В. було проведено гурткове заняття «Кухар – креатор: мистецтво для професійного розвитку», під час якого учасники обговорювали роль кухаря як творця кулінарних ідей та важливість перших кроків у професійному становленні. Атмосфера заходу була мотивуючою й сприяла формуванню у студентів позитивного ставлення до майбутньої професії.

Ми на нашому сайті використовуємо файли cookie, якщо ви не згодні, щоб ми використовували даний тип файлів, ви повинні відповідним чином встановити налаштування вашого браузера (в такому випадку ми не гарантуємо коректної роботи сайту) або не використовувати наш веб-сайт

x